SoftUni предлага най-задълбочената програма по дизайн, криейтив и визуализация в България

Станете успешни криейтив специалисти или надградете уменията си чрез първата цялостна програма по дизайн, криейтив и визуализация в България. Програмата е насочена към всеки, който желае да се развива професионално в сферата на графичния дизайн, UI/UX дизайна, 3D анимацията и Motion дизайна. Подходяща е както за начинаещи, така и за хора с базов или среден опит в сферата.

Обучението се провежда онлайн, гледайки занятията в реално време и задавайки въпроси на преподавателя или пък на запис в удобно за всеки време. Получава се и доживотен достъп до всички видео записи на занятията и всички други учебни ресурси, както и помощ от ментор, който ще отговаря на всички въпроси за усвояване на учебния материал.

Заедно с колеги и преподаватели, курсистите са част от затворена онлайн общност, където ще обменят ценни идеи и опит.

Получава се безплатно пакет от ценни софтуерни инструменти – Office 365 (Word, Excel, PowerPoint и др.), промокодове за хостинг и др.

Програмата Design Basics започва на 13 септември 2022 г. и е с продължителност 4 седмици.

Курсът Design Basics обхваща основите на дизайна. Подходящ е за стартиращи графични дизайнери и криейтив специалисти, които искат да се запознаят с основните креативни принципи, термини и процеси. Обучението покрива композиция, цветознание, шрифтове, работа с решетки, графични символи, светлина. Примерите са както с растерни, така и с векторни изображения. Разглежда се графичният дизайн в почти всякаква онлайн и офлайн среда.

Преподавателски състав от водещи дизайн експерти

Всички обучения от SoftUni Creative се провеждат от експерти с богат опит от различните сфери на криейтива и визуализацията. Курсистите ще имат възможност да черпят познания от професионалисти, сред които са криейтив директори на водещи криейтив агенции, основатели на дизайн и криейтив компании, лидери в своята сфера. Част от експертите, които са преподавали при нас, са работили в криейтив екипите на компании като Coca-Cola, Electronic Arts, Blizzard, SEGA Sports и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published.